ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έσπασε» το κέρφιου - Και τι δεν έκανε 22χρονος

Τα αδικήματα που διάπραξε

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ και Τροχαία Πάφου) ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητες περιπολίες στην Πάφο, έκαναν σήμα (1.55πμ. σήμερα) σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, χωρίς ωστόσο αυτός να το πράξει.

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο του δρόμου, να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να προσκρούσει αρχικά σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε πεζοδρόμιο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης. Εντός του οχήματος βρίσκονταν ακόμη δύο πρόσωπα, 24χρονος ως συνοδηγός και 19χρονος, ως επιβάτης.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι ο 22χρονος, οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας.

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλ με τελική ένδειξη 40μg αντί 22μg και προκαταρτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Επίσης, μετά από έλεγχο των στοιχείων του 24χρονου συνοδηγού, διαπιστώθηκε, ότι αυτός διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα καταγγέλθηκαν για παράβαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου (απαγόρευση μετακίνησης μετά τις 23:00).

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X