ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «έλα να δεις» σε νυχτερινό μαγαζί στη Λεμεσό - Σύλληψη 20χρονου

Έγινε χαμός

24news team

Από καβγά μεταξύ πελατών φαίνεται να ξεκίνησαν όλα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Γερμασόγεια το βράδυ της Παρασκευής (23/7) και στη συνέχεια θαμώνας επιτέθηκε και κτύπησε φρουρό ιδιωτικής ασφάλειας, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο.

Μετά από έρευνες και εξετάσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο ενώ συνελήφθη την Κυριακή (25/7). Η επίθεση στον φρουρό, σημειώθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα. 

Ο 20χρονος εξαιτίας συμπεριφοράς του εντός του υποστατικού, του ζητήθηκε να απομακρυνθεί από το χώρο ωστόσο, αυτός αντέδρασε, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε το φρουρό, τραυματίζοντας στον πρόσωπο. Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι δεν ήταν μόνο από τον 20χρονο που ζητήθηκε να απομακρυνθεί αλλά και από άλλους αφού εντός του νυχτερινού κέντρου αρχικά ξέσπασε καβγάς μεταξύ πελατών για άγνωστη αιτία και στη συνέχεια τους είπαν να φύγουν, ωστόσο, ο 20χρονος φαίνεται να μην το δέχθηκε και σε ανύποπτο χρόνο επιτέθηκε στον φρουρό.

Ο 20χρονος μετά τη σύλληψή του, πέρασε από αναγνωριστική παράταξη ενώ αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εις βάρος φρουρού ιδιωτικής ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι ο τραυματίας φρουρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μεταξύ άλλων κάταγμα του κόγχου. Στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X