ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το βίντεο που σόκαρε, η «παρεξήγηση» και η κατάθεση

Αναμένεται να καταθέσει για το επίμαχο βίντεο η γυναίκα που φαίνεται να δέχθηκε επίθεση από μοναχό

24news team

Η γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η πρωταγωνίστρια του βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ και σόκαρε την κοινή γνώμη, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές και κλήθηκε να δώσει κατάθεση.

Η εικόνα μοναχού, στην Ιερά Μονή του Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι, να χτυπά γυναίκα με ζώνη προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων ενώ παράλληλα η Αστυνομία γνωστοποίησε πως ξεκίνησε αυτεπάγγελτη έρευνα για το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε ότι, η εν λόγω γυναίκα με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα σε άλλα υποστηρίζει πως το επίμαχο βίντεο είναι παραποιημένο. Στη δημοσίευσή της αν και παραδέχεται πως είχε διαπληκτισμό με τον μοναχό δηλώνει πως για την παρεξήγηση την ευθύνη φέρει η ίδια.

Να σημειωθεί ότι, όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει ήδη στείλει γραπτή δήλωση στους ανακριτές σε σχέση, ωστόσο, με την υπόθεση μεταφοράς αντικειμένων αξίας από τη Μονή στη Μητρόπολη και τα όσα συνέβησαν την 5η Μαρτίου.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την διερεύνηση δύο ξεχωριστών υποθέσεων. Η πρώτη υπόθεση αφορά οικονομικής φύσεως θέματα και καταγγέλθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου, από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα. Την εν λόγω υπόθεση ανάλαβε η Ομάδα Ανακριτών από την Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος. Η δεύτερη υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αρχηγείου και αφορά σε καταγγελίες από πλευράς μοναχών της συγκεκριμένης Μονής που σχετίζονται με αδικήματα όπως επίθεση, απειλή, βιαιοπραγία και άλλα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση