ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά τον ντόρο γυναίκα υποστηρίζει: «Το βίντεο είναι παραποιημένο... έφταιγα εγώ»

Η θέση της Αστυνομίας

24news team

Γυναίκα, που υποστηρίζει ότι είναι η πρωταγωνίστρια του βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ και σόκαρε την κοινή γνώμη, δίνει την δική της εκδοχή για το περιστατικό.

Με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα σε άλλα υποστηρίζει πως το επίμαχο βίντεο, από την Ιερά Μονή του Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι, είναι παραποιημένο, «με στεναχωρεί αφάνταστα ότι σας ανάγκασαν σήμερα να είσαστε δέκτες συγκεκριμένου βίντεο που «δείχνει» με σκληρό τρόπο ότι έτυχα «βάναυσου ξυλοδαρμού» από ένα Μόναχο της Ιεράς Μονής του Οσίου Αββακουμ. Λοιπόν σας διαβεβαιώ ότι το βίντεο είναι παραποιημένο».

Εν συνεχεία, αν και παραδέχεται πως είχε διαπληκτισμό με τον μοναχό δηλώνει πως για την παρεξήγηση την ευθύνη φέρει η ίδια, «ναι είχαμε ένα διαπληκτισμό με τον Μοναχό που προέκυψε από παρεξήγηση για την οποία έφταιγα εγώ. Δεν συνέβη κάτι που να μου άφησε τραύματα.

Δεν έχω παράπονο από τον Μοναχό, η μεταξύ μας παρεξήγηση λύθηκε και από την επόμενη μέρα οι σχέσεις μας είναι όπως πριν. Δηλαδή πολύ καλές. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!

Αυτά τα έχω δηλώσει και στην αστυνομία»

Αυτούσια η ανάρτηση

«Δεν θα παίξω το παιχνίδι κανενός Μητροπολίτη»

Λίγες ώρες μετά την πρώτη της ανάρτηση, η γυναίκα που ισχυρίζεται πως ήταν αυτή που ήρθε σε διαπληκτισμό με τον Μοναχό στη Μονή Αββακούμ, σε δεύτερη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως «το βίντεο που δημοσιεύτηκε είναι μονταρισμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι ψεύτικο». Μάλιστα, ως καταληκτικό σχόλιο τονίζει πως δεν θα παίξει το παιχνίδι κανενός Μητροπολίτη, «ή κάποιου που τάχα ανησυχεί».

Αυτούσια η ανάρτηση

Αγαπητοί φίλοι και μη

Ενημερώνω ότι το εν λόγω περιστατικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο! Είμαστε στα μέσα του Μαρτίου!!!! Είχα πάμπολλες ευκαιρίες αν ηθελα να «απόδρασω»!!!!

Οποταν τα περί απαγωγής, εκβιασμού ή χρηματισμού, είναι πέραν για περαν αναληθής και στοχευμένα. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε είναι μονταρισμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι ψεύτικο.

Η Επίτροπος προστασίας προσωπικού χαρακτήρα έχει διατάξει να κατέβει το μονταρισμένο βίντεο.

Επισης ενημερώνω ότι δεν θα παίξω το παιχνίδι κανενός Μητροπολίτη ή κάποιου που τάχα «ανησυχεί».

Αρκετά

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν ενώπιον τους καμία κατάθεση για το περιστατικό για το οποίο, υπενθυμίζουμε πως, η Αστυνομία ξεκίνησε αυτεπάγγελτη έρευνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση