ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον θάνατο της 46χρονης Ελένης - Εγκαταλείπει τρία παιδιά

Η 46χρονη εκπαιδευτικός έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο

24news team

Τη βαθιά θλίψη και συγκίνηση για τον χαμό της Έλενας Μεσαρίτου εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔ.

Η 46χρονη εκπαιδευτικός έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σκορπώντας θλίψη στους οικείους της και εγκαταλείποντας οικογένεια και τρία ανήλικα παιδιά.

Η κηδεία της αδικοχαμένης 'Ελενας, θα τελεστεί τοΣάββατο,10/04/2021, στις 10:15 π.μ, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσα’ι’φυλιώτισσας στην Αγία Φύλα, τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της πανδημίας.

Η ανακοίνωση του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λεμεσού

ΥΣΤΑΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΕΛΕΝΗ ΜΕΣΑΡΙΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ
"Ον γαρ οι Θεοί φιλούσιν, αποθνήσκει νέος. " Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ
Η ΠΟΕΔ και ο διδασκαλικός κόσμος με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά σήμερα την εκλεκτή συνάδερφο Έλενα Μεσαρίτου, η οποία ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο.
Η Ελένη "φεύγει" πολύ νωρίς, στα 46 της χρόνια, αφήνοντας πίσω της δυσανάλογο κενό για τους οικείους της- γονείς, σύζυγο και τα τρία ανήλικα κορίτσια της. Βυθίζει στο πένθος επίσης, όσους τη γνώρισαν, όσους συνεργάστηκαν μαζί της, τους μαθητές και συναδέρφους της, την οικογένεια και τους φίλους της.
Η ποιότητα του χαρακτήρα της, η ευγένεια και το ήθος της, η εργατικότητα και η ευσυνειδησία της θα συνοδεύουν πάντα τη μνήμη της! Η πάντα διακριτική παρουσία της, η ηθική της συγκρότηση, η καλοσύνη της, ο γλυκός της λόγος και κυρίως το χαμόγελο της θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στην καρδιά όλων όσων είχαν την τύχη να την γνωρίσουν από κοντά.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο,10/04/2021, στις 10:15 π.μ, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσα'ι'φυλιώτισσας στην Αγία Φύλα,τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της πανδημίας.
Ελένη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει! Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση!
Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ.

ΥΣΤΑΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΕΛΕΝΗ ΜΕΣΑΡΙΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ "Ον γαρ οι Θεοί φιλούσιν, αποθνήσκει νέος. "...

Δημοσιεύτηκε από Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λεμεσού στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση