ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον Βαρνάβα - Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο άτυχος 40χρονος

Πώς έγινε το μοιραίο

24news team

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του 40χρονου Βαρνάβα Γεωργίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (23/5) σε δρόμο της Δρομολαξιάς.

Ο άτυχος Βαρνάβας «έσβησε» στο δρόμο για το μεροκάματο αφού κατευθυνόταν με το όχημά του στην εργασία του.

Ζώνη ασφαλείας και αυξημένη ταχύτητα φέρεται πως ήταν οι δύο κύριοι λόγοι που στοίχησαν τη ζωή του Βαρνάβα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αδικοχαμένος Γεωργίου, φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα και σε κάποια στιγμή να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και κινητοποιήθηκε στο δεξιό χαντάκι ως προς τη πορεία του.

Εξάλλου σε χθεσινές του δηλώσεις ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, σημείωσε: «ο οδηγός Βαρνάβας Γεωργίου, 40 ετών από την Αραδίππου, τραυματίστηκε θανάσιμα και από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Επειδή ακριβώς δεν έφερε ζώνη, ο 40χρονος εκτινάχθηκε από το όχημα και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από αυτό».

Ο άτυχος Βαρνάβας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και παρά τις προσπάθειες των ιατρών άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X