ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον Αλέξανδρο - Σύρθηκε στην άσφαλτο για 100 μέτρα

Φορούσε κράνος αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό

ΚΥΠΕ

Έφερε προστατευτικό κράνος ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, 21 ετών, μοτοσικλετιστής που έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχία Λάρνακας.

Σε δηλώσεις του ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι «σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου, έχασε τη ζωή του 21χρονος (ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου) από τη Λάρνακα».

Εικόνα από ΚΥΠΕ

Πρόσθεσε ότι «το τροχαίο συνέβη στον αυτοκινητόδρομο από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου. Ακολούθησε δεύτερη σύγκρουση με αυτοκίνητο που κινείτο στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, κινήθηκε αριστερότερα και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ακολούθως σύρθηκε στην άσφαλτο για 100 μέτρα και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας».

Όπως είπε ο κ. Χατζηγιασεμή «ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, υπέκυψε στα τραύματα του. Το θύμα κατά την ώρα της σύγκρουσης φορούσε προστατευτικό κράνος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση