ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 57χρονου: Καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια

Ο 57χρονος ιχθυοπώλης κάτοικος της συνοικίας Μουττάλου, εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 6.30 το πρωί της Κυριακής

ΚΥΠΕ

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που 57χρονου Ανδρέα Κατσάρη που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής σε παραλία της Πάφου, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν μετά την διενέργεια ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που λήφθηκαν από τη σορό, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η διενέργεια νενομισμένης νεκροτομής έγινε από Ιατροδικαστή σήμερα Δευτέρα στις 10 το πρωί. Επεσήμανε ωστόσο πως από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις , δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο 57χρονος ιχθυοπώλης κάτοικος της συνοικίας Μουττάλου, εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 6.30 το πρωί της Κυριακής, σε παραλία στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων. Όπως διαπιστώθηκε μετά από αυτοψία που διενήργησε ιατροδικαστής, αυτός έφερε κάταγμα στη μύτη. Κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής ιατροδικαστικής εξέτασης με αξονική τομογραφία, στη σορό δεν έχουν εντοπιστεί εσωτερικές κακώσεις.

Μετά από έρευνες που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 57χρονου, σταθμευμένο και κλειδωμένο, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων ξενοδοχείου, σε απόσταση περίπου 1,300 μέτρων, από το σημείο όπου ο 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός.

Στην παραλία μπροστά από το ίδιο ξενοδοχείο, εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα, όπως ενδύματα, το πορτοφόλι του, και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 57χρονος συνήθιζε καθημερινά τις πρωινές ώρες, να πηγαίνει για κολύμπι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X