ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λεμεσού: «Δεν αντιλήφθηκα τον πεζό»

Φόρεσε χειροπέδες ο 73χρονος οδηγός

24news team

Δεν αντιλήφθηκε τον άτυχο Λεωνίδα Κονή, ισχυρίστηκε στις Αρχές ο οδηγός που παρέσυρε τον 65χρονο τέως κάτοικο Λεμεσού, με αποτέλεσμα να του κόψει το νήμα της ζωής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη περίπου 150 μέτρα μακριά από διάβαση πεζών. Θυμίζουμε ότι ο 65χρονος, το απόγευμα της Κυριακής (6/12) επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο στην οδό Νίκου Παττίχη στη Λεμεσό, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος.

Πάντως, πρόκειται για δρόμο με επαρκή φωτισμό, ενώ είναι τεσσάρων λωρίδων.

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι άλλος οδηγός που κινείτο εξ’ αντιθέτου με τον 73χρονο που κτύπησε και παρέσυρε τον Κονή, αντιλήφθηκε τον άτυχο 65χρονο και σταμάτησε.

Να θυμίσουμε πάντως ότι στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Τα μέλη της Τροχαίας εξετάζουν και την ταχύτητα με την οποία κινείτο την δεδομένη στιγμή ο 73χρονος. 

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και λαμβάνονται καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ εξετάζονται και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X