ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λάρνακας: Η τραγική λεπτομέρεια του τροχαίου

Θρήνος για τον 22χρονο Παρασκευά Χατζησοφοκλή, από την Αραδίππου

24news team

Λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας (21/9) ο 22χρονος Παρασκευάς από την Αραδίππου, υπέκυψε στα τραύματα του, έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Ο άτυχος νεαρός, γύρω στις 5π.μ. της Κυριακής (20/9), κινείτο με το όχημά του στην λεωφόρο Αρτέμιδος, στην Λάρνακα, όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά το μνημείο πεσόντων ΕΛΔΥΚ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, κινήθηκε εκτός δρόμου και αφού πέρασε από ανάχωμα ύψους 2,5 μέτρων περίπου, ακινητοποιήθηκε σε καλαμιώνα.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από κανένα, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (20/9) και ο τραυματισμένος νεαρός έμεινε αβοήθητος για επτά περίπου ώρες, στο σημείο. Τον 22χρονο εντόπισε η Αστυνομία όταν ιδιοκτήτης παρακείμενου υποστατικού, είδε το αυτοκίνητο και ενημέρωσε την Δύναμη.

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 22χρονο. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολούθως ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς όμως, ο 22χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας σε πένθος της οικογένεια, τους φίλους και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση