ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λάρνακας: «Αν τον βρίσκαμε νωρίτερα, θα ήταν διαφορετικά»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας τραγωδίας

Τραγικές είναι οι συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στην Λάρνακα το βράδυ της Κυριακής (20/9).

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου, κ. Γιαννάκη Γεωργίου, με τον οποίο επικοινώνησε το 24news, ο άτυχος 22χρονος, ο οποίος έμεινε αβοήθητος για περίπου επτά ώρες μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, εντοπίστηκε προσδεμένος στο όχημα, αφού έφερε ζώνη ασφαλείας.

Ο άτυχος νεαρός σημειώνεται ότι ήταν εν ζωή όταν εντοπίστηκε από τα μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που έσπευσαν στο σημείο, μετά από πληροφορία πολίτη, ωστόσο δυστυχώς δεν άντεξε και υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του ώρες αργότερα και ενώ νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο κ. Γεωργίου, σημείωσε ότι: «Εάν ο νεαρός εντοπιζόταν νωρίτερα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα». Σημειώνεται ότι, εντός του οχήματος του 22χρονου, δεν εντοπίστηκε κάποιο κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πιθανότατα να μπορούσε να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε ώστε να ενημερώσει για το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο νεαρός μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (20/9) λίγες ώρες δηλαδή προτού συμβεί το μοιραίο, ο 22χρονος βρισκόταν σε μπαράκι μαζί με φίλο του.

Ο άτυχος Παρασκευάς, φαίνεται επίσης ότι την ώρα που συνέβη το μοιραίο, δεν είχε κατεύθυνση προς το σπίτι του αφού η κατοικία του είναι στην Αραδίππου, αλλά το όχημά του όταν εντοπίστηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο.

Το τροχαίο:

Υπέκυψε στα τραύματα την λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ της Δευτέρας (21/9), ο 22χρονος Παρασκευάς Χατζησοφοκλή από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην Λάρνακα.

Ο άτυχος νεαρός, γύρω στις 5π.μ. της Κυριακής (20/9), κινείτο με το όχημά του στην λεωφόρο Αρτέμιδος, στην Λάρνακα, όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά το μνημείο πεσόντων ΕΛΔΥΚ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, κινήθηκε εκτός δρόμου και αφού πέρασε από ανάχωμα ύψους 2,5 μέτρων περίπου, ακινητοποιήθηκε σε καλαμιώνα.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από κανένα, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (20/9) και ο τραυματισμένος νεαρός έμεινε αβοήθητος για επτά περίπου ώρες, στο σημείο. Τον 22χρονο εντόπισε η Αστυνομία όταν ιδιοκτήτης παρακείμενου υποστατικού, είδε το αυτοκίνητο και ενημέρωσε την Δύναμη.

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 22χρονο. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολούθως ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς όμως, ο 22χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας σε πένθος της οικογένεια, τους φίλους και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X