ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζουν θανατηφόρα στην Κύπρο - Είδαν ανθρώπους να «σβήνουν»

Οι συγκυρίες, η ατυχία, η απροσεξία ντύνουν στα μαύρα οικογένειες...

24news team

Πέντε συνάνθρωποί μας έχασαν την ζωή τους στο οδικό δίκτυο κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, γεγονός που αποτελεί συνάμα ένα θλιβερό στατιστικό.

Παρά τις εκκλήσεις της Αστυνομίας να τηρούμε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να έχουμε υπεύθυνη συμπεριφορά όταν καθίσουμε πίσω από το τιμόνι, φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό.

Οι συγκυρίες, η ατυχία, η απροσεξία ντύνουν στα μαύρα οικογένειες...

Έχασε τον έλεγχο και κτύπησε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό

62χρονη από το Ιράν, η AFSAR EFTACHARI, κάτοικος Λάρνακας, έχασε τη ζωή της, το απόγευμα της Πέμπτης 10/12, σε τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε στη Λάρνακα.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 16:30, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 62χρονη στη λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου, στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό του δρόμου, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η 62χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Νεκρός 78χρονος - Ανατράπηκε το όχημά του 

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη 9/12, στην επαρχία Λάρνακας, με θύμα 78χρονο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12 το μεσημέρι, ενώ 61χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Εξεγέρσεως στα Περβόλια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κώστας Μιχαήλ, από τα Περβόλια, ηλικίας 78 ετών.

Από τη σύγκρουση, το όχημα του 78χρονου ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Φοβερό θανατηφόρο - Καταλείπει τρία παιδιά 

Φοβερό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 8/12, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, λίγο μετά το Πισσούρι. 

Νεκρός ο 33χρονος, Sergiu Rusu από Μολδαβία, ο οποίος την ώρα που συνέβη το μοιραίο βρισκόταν στο σημείο για να εκτελέσει εργασίες καθαρισμού αυλακιών μαζί με άλλους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ στον χώρο υπήρχε και φορτηγό και η απαιτούμενη σήμανση, οδηγός που κινείτο στο οδικό δίκτυο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο σταθμευμένο όχημα και παρέσυρε τον άτυχο 33χρονο, ο οποίος καταλείπει τρία ανήλικα παιδιά.

Ο άτυχος 33χρονος, υπάλληλος εταιρείας που ανέλαβε τον καθαρισμό και τη συντήρηση του οδικού δικτύου, βρήκε ακαριαίο το θάνατο όταν εγκλωβίστηκε μεταξύ του οχήματος που τον παρέσυρε και ημιφορτηγού οχήματος της εταιρείας, που βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε πως το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:45, όταν «όχημα τύπου βαν, το οποίο κατευθυνόταν δυτικά, στο ύψος του χωριού Πισσουρίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε φωτεινό σηματοδότη και στη συνέχεια 33χρονο, ο οποίος ασχολείτο μαζί με άλλους συναδέλφους του με τη συντήρηση του οδικού δικτύου».

Ο οδηγός του οχήματος, τραυματίστηκε επίσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο 43χρονος οδηγός που παρέσυρε τον 33χρονο συνελήφθη από τις Αρχές για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Έσβησε ο 65χρονος Λεωνίδας

Ο 65χρονος Λεωνίδας Κονής έχασε το απόγευμα της Κυριακής 6/12 τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις στη σκηνή, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε πως το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 17:00, στην προσπάθεια του 65χρονου να διασταυρώσει το δρόμο, από ανατολικά προς δυτικά.

«Φθάνοντας στη μέση της οδού Νίκου Παττίχη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, που ερχόταν από βόρεια προς νότια» είπε και πρόσθεσε ότι ο 65χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στον 73χρονο οδηγό του οχήματος έγινε αλκοτέστ και νάρκοτεστ, με μηδενική ένδειξη, συμπλήρωσε.

Πληροφορίες του 24news αναφέραν ότι άλλος οδηγός που κινείτο εξ’ αντιθέτου με τον 73χρονο που κτύπησε και παρέσυρε τον Κονή, αντιλήφθηκε τον άτυχο 65χρονο και σταμάτησε.

Σκοτώθηκε μπροστά την μητέρα του 

36χρονος πεζός από τη Βουλγαρία, ο MILIVAN ADEL VELKOV, έχασε την ζωή του μετά από θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, η οποία σημειώθηκε την Παρασεκυή 4/12 στην Πάφο.

Η θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις 18:30, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 75χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα στη λεωφόρο ΧΡΥΣΟΝΕΡΑΣ στην Κισσόνεργα, τον 36χρονο πεζό, ο οποίος τη στιγμή εκείνη περπατούσε στην αριστερή άκρη του δρόμου.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Βάσει δικαστικού εντάλματος, ο 75χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είχε συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα του 36χρονου η οποία δεν τραυματίστηκε, ωστόσο είδε το τροχαίο και τον τραυματισμό του γιου της.

Μάλιστα, υπέστη σοκ τόσο αυτή όσο και ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον γιο της.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X