ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα μας «κάψει» ο καιρός τις επόμενες μέρες

«Σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος, πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, τοπικά, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργότερα θα καταστούν γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

 

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το πρωί, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα, στα προσήνεμα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν ισχυροί και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη ενώ, στα ανατολικά και τα νότια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά όμως αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί πιθανό να σχηματίζεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας ωστόσο λίγο πάνω από τις μέσες τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X