ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέως Κιτίου: Εκ πρώτης όψεων υπάρχει υπόθεση

Καθορίζει τη θέση της η υπεράσπιση

ΚΥΠΕ

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου διαπίστωσε την ύπαρξη εκ πρώτης όψεως υπόθεσης και κάλεσε τον Μητροπολίτη τέως Κιτίου σε απολογία. Ο δικηγόρος του Μητροπολίτη τέως Κιτίου Μιχάλης Πικής ζήτησε μια ημέρα περιθώριο για να καθορίσει η υπεράσπιση τη θέση της για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Η δίκη του Μητροπολίτη τέως Κιτίου Χρυσοστόμου συνεχίστηκε την Τετάρτη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου. Ο Μητροπολίτης αντιμετωπίζει κατηγορία βιασμού και το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε κατά τον μήνα Απριλίου 2011 στο χώρο εργασίας του ηλικίας 83 ετών ανώτερου κληρικού, στη Λάρνακα.

Σήμερα κατέθεσαν ακόμη δύο τυπικοί μάρτυρες στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου, εκ των οποίων η μία ήταν η αστυνομικός εξεταστής της υπόθεσης, ενώ η διαδικασία της κατηγορούσας αρχής ολοκληρώθηκε.

Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δικαστική διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου, όπου η υπεράσπιση αναμένεται να καθορίσει την θέση της στο τι θα πράξει ο Μητροπολίτης ο οποίος έχει τρεις επιλογές - το δικαίωμα της σιωπής, το δικαίωμα να κάνει ανώμοτη δήλωση από το εδώλιο χωρίς να υποστεί αντεξέταση και το δικαίωμα να δώσει μαρτυρία ενόρκως και να αντεξεταστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X