ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πήρε... ο Nίκαρος με ερώτηση δημοσιογράφου - «Θεέ μου» (vid)

Αποχώρησε από το Προεδρικό

24news team

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο μετά το τέλος της νενομισμένης διαβεβαίωσής του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως ορίζει το άρθρο 42 του Συντάγματος και στη συνέχεια μετέβη στο Προεδρικό, όπου παρέλαβε τα κλειδιά από τον απερχόμενο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Κατά την έξοδό του από το Προεδρικό, ο Νίκος Αναστασιάδης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που τον περίμεναν, ωστόσο μια από αυτές φαίνεται πως τον εκνεύρισε ιδιαίτερα, με τον ίδιο να μην μπορεί να το κρύψει.

Απευθυνόμενος προς τον Νίκο Αναστασιάδη, ο δημοσιογράφος Αριστείδης Βικέτος, τον ρώτησε:

«Ως πολύπειρος πολιτικός που είστε, με ποιο κριτήριο σε μια περίοδο που συζητείτο το θέμα των διαβατηρίων, διορίσατε δύο Υπουργούς σας στις ανώτατες βαθμίδες της Νομικής Υπηρεσίας και γιατί δεν έχετε αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες που καταλόγισε το πόρισμα Νικολάτου;»

O κος Αναστασιάδης, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και αναφώνησε «Θεέ μου» κάνοντας να φύγει. Ωστόσο, απάντησε τελικά λέγοντας:

«Ο λαός κρίνει και συνεπώς κρίνει και δεν μπορώ να ευθύνομαι για όσα άλλοι είχαν την ευθύνη να ελέγχουν».

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα οποία, το τοξικό κλίμα, η υπερβολή στα θέματα διαφθοράς, με τον χρόνο θα διαφανεί ποιος είχε δίκαιο ή άδικο, ή ποιοι υπερέβαλαν χάριν σκοπιμοτήτων για να υποσκαφθεί το έργο που διετέλεσα την τελευταία δεκαετία».

 Δείτε το βίντεο:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση