ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα - Έρχονται βροχές

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από την Τρίτη.

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από την Τρίτη.

Σήμερα, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το απόγευμα πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση