ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνήγορος Μητροπολίτη τέως Κιτίου: «Ουδέποτε έγιναν αυτά»

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη με 3ωρη αντεξέταση της παραπονούμενης

ΚΥΠΕ

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Μητροπολίτη τέως Κιτίου στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου. Ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου αντιμετωπίζει κατηγορία βιασμού. Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ 1-30 Απριλίου 2011 στο χώρο εργασίας του ηλικίας 83 ετών ανώτερου κληρικού, στη Λάρνακα.

Σήμερα αντεξετάστηκε για περίπου 3 ώρες η παραπονούμενη από τον συνήγορο υπεράσπισης του μητροπολίτη τέως Κιτίου κ. Μιχάλη Πική. ο οποίος υπεραμύνθηκε της αθωότητας του πελάτη του για τα όσα κατηγορείται.

Ο Συνήγορος υπεράσπισης υπέβαλε στην παραπονούμενη την θέση του πελάτη του ότι ουδέποτε έγιναν αυτά που η ίδια ισχυρίζεται εναντίον του και ότι είναι αθώος για αυτά τα οποία τον κατηγορεί.

Ακολούθως μετά το πέρας της μαρτυρίας της παραπονούμενης έδωσε μαρτυρία ο Υπεύθυνος του μουσείου της Ιεράς Μονής Κύκκου η οποία είχε αγοράσει την εικόνα της Παναγιάς από την παραπονούμενη.

Αύριο η δικαστική διαδικασία θα συνεχίσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας Αμμοχώστου όπου θα κληθούν 2 ή 3 άλλοι μάρτυρες κατηγορίας, η μια είναι ουσιαστικά τυπική μάρτυς, η άλλη είναι αστυνομικός, εξεταστής της υπόθεσης, και αναμένεται ότι η μαρτυρία τους θα είναι σύντομη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X