ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη Τουρκοκύπριου επιχειρηματία για σχέσεις με Αυστραλό μαφιόζο

Σημειώνεται ότι ο γνωστός βαρόνος διέμενε στα κατεχόμενα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από «άδεια παραμονής» που του είχε παραχωρηθεί

ΚΥΠΕ

Στο μικροσκόπιο των «αρχών» στα κατεχόμενα βρίσκονται οι διασυνδέσεις που είχε ο γνωστός βαρόνος και έμπορος ναρκωτικών αυστραλιανής καταγωγής, Μαρκ Ντάγκλας Μπαντλ, ο οποίος καταζητείται από την Ίντερπολ και διετέλεσε αρχηγός της γνωστής σπείρας «comanchero», που δραστηριοποιείτο στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Χαλκίν Σεσί, όπως κι άλλες εφημερίδες αναφέρονται σήμερα στο θέμα. Σημειώνεται ότι ο γνωστός βαρόνος διέμενε στα κατεχόμενα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από «άδεια παραμονής» που του είχε παραχωρηθεί.

Χθες οδηγήθηκε ενώπιον «δικαστηρίου» ο γνωστός Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας και πρώην πολιτικός Μπουλούτ Ακατζιάν, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο Ακατζιάν είχε πωλήσει 3 διαμερίσματα στον Μπαντλ, έναντι του ποσού του $1,2 εκ. χωρίς να προβεί σε «νόμιμες διαδικασίες» και να ενημερώσει το «κράτος».

Η «αστυνομία» διερευνά επίσης την εμπλοκή δύο δικηγόρων και ενός ιδιοκτήτη γκαλερί στα κατεχόμενα, οι οποίοι πιστεύεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση