ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνοι Μαυρομιχάλη - Καλογερόπουλου: Ψάχνουν τα κίνητρα

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας

ΚΥΠΕ

Δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής το κίνητρο των δολοφονιών του Αλέξη Μαυρομιχάλη και του Θανάση Καλογερόπουλου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος ανέφερε ότι οι έρευνες των ανακριτικών ομάδων σε Λευκωσία και Λεμεσό συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δολοφονίες διαπράχθηκαν σε Λεμεσό και Λευκωσία σε λιγότερο από 48 ώρες, ενώ οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό, αφού τα θύματα ήταν πολύ γνωστά στην επαρχία τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί τον συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας, που διακρίνεται στη φωτογραφία που δόθηκε από την πρώτη ημέρα στη δημοσιότητα και η οποία παραλήφθηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τον Χρίστο Ανδρέου το εν λόγω πρόσωπο παραμένει μέχρι στιγμή αγνώστων στοιχείων και δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Εξάλλου, αναφέρθηκε στις δύο συλλήψεις στη Λεμεσό, που έγιναν εντός Σαββατοκύριακου, και σχετίζονται με τη δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου.

Σημείωσε ότι έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια από τα υποστατικά των δύο υπόπτων που συνελήφθησαν, τα οποία ήδη έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ερωτηθείς αν υπάρχει διασύνδεση των δύο συλληφθέντων με το φόνο Μαυρομιχάλη, ο κ. Αντρέου ανέφερε ότι «από τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχουμε μπροστά μας δεν φαίνεται να υπάρχει οποιαδήποτε διασύνδεση».

Ανέφερε, επίσης, ότι η Αστυνομία έχει «αρκετό ανακριτικό έργο μπροστά», για να σημειώσει ότι δεν έχουν εντοπίσει ακόμα το κίνητρο όσον αφορά στην υπόθεση Λεμεσού, ούτε της Λευκωσίας.

Σε σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Μαυρομιχάλη, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί η υπόθεση πλήρως, συμπληρώνοντας πως η ανακριτική ομάδα έλαβε ήδη καταθέσεις από αριθμό προσώπων του φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση