ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απεγνωσμένη γυναίκα στη Λεμεσό: «Έχω τέσσερα παιδία, παλεύω μόνη» (vid)

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημά της

24news team

Τις πληγές τους μετρούν πολίτες από τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τα επεισόδια, το βράδυ της Παρασκευής (01/09), στη Λεμεσό. Συγκλονιστικές είναι και οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με πολίτες να λυγίζουν μπροστά στα συντρίμμια των περιουσίων τους που κατέστρεψαν οι κουκουλοφόροι.

Όπως μπορείτε να δείτε και σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δάκρυα στα μάτια, γυναίκα που της κατέστρεψαν το μαγαζί αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω τέσσερα παιδιά και παλεύω μόνη μου εδώ στην Κύπρο…».

Δείτε το βίντεο

Ο «Φώτο Κόκος» που δεν γλύτωσε ούτε αυτός από το μένος των διαδηλωτών, βρισκόταν στο σημείο όπου έγινε η επίθεση στο κατάστημα της γυναίκας.

Φωτογραφίες

Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα - 5 τραυματίες

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 προσώπων, οι 12 εξ αυτών για αυτόφωρα αδικήματα ενώ συνελήφθη και ο φερόμενος διοργανωτής της εκδήλωσης. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και κρατούμενος με βραχιολάκι. Να σημειωθεί πως όλοι τέθηκαν υπό κράτηση. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν πέντε άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες πήραν εξιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση