ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο «πλυντήριο» η σοβαρότητα της χώρας

Να μας ζήσουν, να τους χαιρόμαστε

Γιώργος Γεωργίου

Το βίντεο με τη λαϊκή αοιδό επ’ ονόματι Πάολα, αγνώστου επιθέτου να εξιτάρει τον κυπριακό ανδρικό πληθυσμό παραπέμποντας σε ζωτικά όργανα τα οποία εκ της φύσεως δεν έχει στο σώμα της, αντικατοπτρίζει τη σημερινή μας εικόνα ως χώρα.

Μια χώρα όπου το φιλότιμο και η αφέλεια μπορεί χωρίς δεύτερη σκέψη και ελάχιστη οξυδέρκεια να καταλήξει τους ανθρώπους της υπόδουλους εκμετάλλευσης. Μια χώρα όπου ενώ της περισσεύει η επιστημοσύνη άγεται διαχρονικά και φέρεται από τη λιγούρα και την απληστία. Μια χώρα όπου η πολιτική της ηγεσία περνά και πάλιν κάτω από τον πήχη εκθέτοντας και καταστρέφοντας για τους λίγους ‘’κολλητούς’’ τους πολλούς νοικοκυραίους.

Σάλος με φόντο τις βωμολοχίες σε εμφάνιση της Πάολας στην Κύπρο (vid)

Είναι η ίδια ηγεσία του ΔΗΣΥ και του Προεδρικού που δεν ήθελε να ακούσει για lockdown πριν το Πάσχα, οι ίδιοι άνοιξαν τα μπουζούκια και τις συναυλίες επειδή ‘’πίεζαν’’ οι επιχειρηματίες διασκέδασης. Όπως ‘’πίεζαν’’ οι ξενοδόχοι για να φέρνουμε Ρώσσους τουρίστες εμβολιασμένους με το εμβόλιο που κανείς διεθνής οργανισμός δεν το ενέκρινε ή είδε στοιχεία του.

Όταν λοιπόν οι πολιτικοί μας, και αναφέρομαι σε αυτούς γιατί αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις, δηλαδή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Χάρης Γεωργιάδης, πήραν την απόφαση και έδωσαν την εντολή να ανοίξουν τα μπουζούκια, οι συναυλίες και τα ‘’πλυντήρια’’, ήταν προφανώς πιο έξυπνοι από τον Μητσοτάκη που με 10.000 τραγουδιστές στη χώρα, δεν άνοιξε την αγορά αυτή. Ο Μητσοτάκης όμως μπορεί και βλέπει πέραν από τη μύτη του και είχε στόχο να είναι η Ελλάδα «πράσινη» στους χάρτες του ECDC τον κρίσιμο για τον τουρισμό Ιούλιο. Κι ας έχει η Ελλάδα πολύ περισσότερους θανάτους, κι ας είναι πολύ πιο πίσω από την Κύπρο σε εμβολιασμούς. Αυτοί είναι «πράσινοι», εμείς είμαστε «κόκκινοι». Κατάφεραν μια χώρα με μηδαμινούς ποσοστιακά θανάτους, με άδεια τα νοσοκομεία και με 70% εμβολιαστική κάλυψη να την κάνουν για ακόμη μια φορά περίγελο της Ευρώπης.

Να μας ζήσουν, να τους χαιρόμαστε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση