ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικός σε αλκοτέστ ο 15χρονος οδηγός - Διασωληνωμένος ο 13χρονος

Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Κρίσιμος τραυματισμός 13χρονου και σοβαρός τραυματισμός 15χρονου σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην επαρχία Λεμεσού, όταν εκτινάχθηκαν από το πίσω μέρος μονοκάμπινου οχήματος, που κατέληξε σε γκρεμό. Το όχημα οδηγούσε άλλος 15χρονος, που εντοπίστηκε θετικός σε αλκοτέστ.

Σύμφωνα με τον βοηθό υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3:30 σε κλειστή στροφή δρόμου εντός της κοινότητας Αγίου Θεράπων και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και να πέσει σε γκρεμό.

Την πορεία του οχήματος σταμάτησε μεγάλο δέντρο, στο οποίο προσέκρουσε, ενώ ο 13χρονος και ο 15χρονος, που βρίσκονταν στο πίσω μέρος του μονοκάμπινου, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λεμεσού.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, ο 13χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατείται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Καφάς είπε πως ο 15χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, ενώ εξετάζονται και οι ποινικές ευθύνες του ιδιοκτήτη του οχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X