ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Τροόδους

Αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο νεαροί

Τον δικό τους ισχυρισμό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά έδωσαν στην Αστυνομία οι δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή του υδατοφράκτη Προδρόμου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα, εντός του Κρατικού Δάσους Τροόδους, στην περιοχή του Φράκτη Προδρόμου, και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο περίπου 25 λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη φωτιά καταστράφηκαν περίπου πέντε τετραγωνικά μέτρα ξηρής βλάστησης, ενώ η έγκαιρη επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης απέτρεψε την επέκτασή της.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά μέλη του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα και τρία μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Κατά τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εντοπίστηκαν στην περιοχή δύο πρόσωπα ηλικίας 18 και 20 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί ανέφεραν στις Αρχές ότι η φωτιά προκλήθηκε κατά την προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό.

Οι δύο νεαροί αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι το απόγευμα, ενώ οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση