ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί το ζεύγος που «ξάφρισε» γραφείο εκκλησίας

Τέθηκαν υπό πενθήμερη κράτηση

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δυο προσώπων προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής σε γραφείο εκκλησίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου στις 3 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 2 και 3 Φεβρουαρίου άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο, που βρίσκεται δίπλα από εκκλησία στην Πάφο και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου. Εναντίον του εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και έρευνας της κατοικίας του.

Στις 6 Φεβρουαρίου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, μετέβησαν στην οικία του 25χρονου, όπου διενήργησαν έρευνα, στην παρουσία της 24χρονης συζύγου του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα τιμαλφή και χρηματικό ποσό ύψους €4,705.

Η 24χρονη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους, και συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 25χρονος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην Πάφο και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος.

Το πρωί σήμερα 25χρονος και 24χρονη οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης διάρκειας πέντε ημερών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση