ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα έβαλαν με τους αστυνομικούς οι γονείς των ανήλικων (pics)

Φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν κατά του προέδρου της ΚΟΠ

24news team

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, βανδάλισαν βιτρίνες καταστημάτων στη Λεωφόρο Ακροπόλεως τα ξημερώματα της Τετάρτης (08/02), προκαλώντας μεγάλες ζημιές στις εν λόγω επιχειρήσεις. Οι νεαροί οι οποίοι έφεραν κουκούλες, πιάστηκαν από τους αστυνομικούς έπειτα από ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε και όταν οδηγήθηκαν στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, παραδέχθηκαν το αδίκημα που διέπραξαν.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως ήταν πως όταν οι γονείς των δύο 16χρονων κλήθηκαν στο τμήμα, όπως προνοεί η νομοθεσία όταν αφορά ανήλικα πρόσωπα, φέρεται να ζήτησαν τον λόγω από τους αστυνομικούς στο γιατί να συλληφθούν τα παιδιά τους. Όπως είπε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου, «αντί να προβούν σε νουθεσίες, αντέδρασαν προς τα μέλη της Δύναμης. Οι γονείς όταν κλήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό ρωτούσαν γιατί να συλληφθούν τα παιδιά τους. Είχαν μια λεκτική αντιπαράθεση με τα μέλη μας που έκαναν σωστά τη δουλειά τους».

Να σημειωθεί πως τα συνθήματα που έγραφαν οι ανήλικοι είχαν ως στόχο τον πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργο Κούμα.

Δείτε εικόνες 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση