ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βλέπει κοινωνικούς εταίρους για ΑΤΑ το απόγευμα ο Υπουργός

Εργοδοτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις θα προσέλθουν στο Υπουργείο

ΚΥΠΕ

Κοινή συνάντηση των κοινωνικών εταίρων για την ΑΤΑ θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, εργοδοτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις θα προσέλθουν στο Υπουργείο στις 4:30μμ.

Ο Υπουργός είχε ανακοινώσει την προηγούμενη Τετάρτη ότι αρχές αυτής της εβδομάδας θα ανακοινωθούν δημόσια οι κυβερνητικές αποφάσεις για την ΑΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας για την ερχόμενη Πέμπτη, από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι, πάνω απ’ όλα, μια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα. Είναι μια ημέρα αναγνώρισης της διαδρομής των γυναικών μέσα στον χρόνο.

Τι γιορτάζουμε σήμερα;

Τι αναφέρουν: Υπουργός Παιδείας, Επίτροπος Διοικήσεως, Επίτροπος Νομοθεσίας και Επίτροπος της Ισότητας των Φύλων
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ