ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο κελί οκτώ χρόνια 30χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Το χρονικό

Ανακοινώσεις

Σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών καταδίκασε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, άντρα ηλικίας 30 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε την εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών.

Η υπόθεση

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 265 γραμμαρίων περίπου, εντόπισε και κατάσχεσε χθες η ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων.
Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για άφιξη πακέτου στην Κύπρο, το οποίο πιθανό να περιείχε ναρκωτικά, μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν και έλεγξαν το συγκεκριμένο πακέτο, μετά από έρευνα σε γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών, στη Λάρνακα.

Όπως διαπιστώθηκε εντός του πακέτου υπήρχαν τρία καρμπυρατέρ μοτοσικλέτας με ενσωματωμένα φίλτρα αέρος. Μέσα σε κάθε φίλτρο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα άσπρης συμπαγούς ουσίας, συνολικού βάρους 265 γραμμαρίων περίπου, η οποία φαίνεται να είναι κοκαΐνη.

Από περαιτέρω αστυνομικές εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, κατοίκου Λευκωσίας. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση