ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί ο 61χρονος για την απόπειρα φόνου στην Πάφο

Πήρε εξιτήριο ο 36χρονος

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 61χρονου για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 36χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος παρουσιάστηκε σήμερα Κυριακή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον τραυματία, έναν άντρα ηλικίας 36 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 36χρονος βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο έξω από περίπτερο στην Πάφο, τους προσέγγισε άγνωστος άντρας, ο οποίος άρχισε να συνομιλεί μαζί τους.

Σε κάποια στιγμή, το άγνωστο πρόσωπο φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι, να τραυμάτισε τον 36χρονο, εγκαταλείποντας ταυτόχρονα το μέρος.

Όπως διαπιστώθηκε ο 36χρονος έφερε τραύμα στον γλουτό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και χτες Σάββατο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 61χρονου, ο οποίος και συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου. Αιτία του καυγά φέρεται να είναι ασήμαντη αφορμή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση