ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» - Έριχναν μπουκάλια σε Αστυνομικούς

Δύο πρόσωπα υπό κράτηση

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 22 και 28 ετών προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά επίθεση εναντίον αστυνομικών, με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας να εκδίδει διατάγματα πενθήμερης κράτησής τους.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία που αφορούσε πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν σε δρόμο στην παλιά Λευκωσία και προκαλούσαν οχληρία.

Όπως αναφέρεται, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν αριθμό προσώπων να βρίσκονται στον δρόμο, να φωνάζουν και να έχουν στα χέρια τους μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά ενώ στο έδαφος βρίσκονταν σπασμένα μπουκάλια.

Σημειώνεται ότι στη θέα των αστυνομικών, αριθμός προσώπων φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, ενώ φέρονται να έριξαν και διάφορα αντικείμενα τόσο προς το μέρος των αστυνομικών όσο και των υπηρεσιακών οχημάτων. Αμέσως μετά, τα πιο πάνω πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας ακολουθούμενα από μέλη της Αστυνομίας που κινούνταν πεζά.

Αναφέρεται ότι τα μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 28 ετών τα οποία σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διατάγματα πενθήμερης κράτησής τους.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση