ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Αστυνομία η υπόθεση βιασμού γυναίκας από κληρικό

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της καταγγελίας

24news team

Την Παρασκευή (12/2) έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία από γυναίκα που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της έχει πέσει θύμα βιασμού από ανώτερο κληρικό της Αστυνομίας.

Η εν λόγω υπόθεση είχε γίνει γνωστή μέσω εκπομπής του ΣΙΓΜΑ η οποία προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2011, όπου το θύμα είχε εξομολογηθεί όσα βίωσε, αλλά δεν είχε γίνει επίσημη καταγγελία στις Αρχές, ώστε να διερευνηθεί.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που προκαλούν σοκ, η παραπονούμενη λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ζήτησε βοήθεια από τον ανώτερο κληρικό ώστε να πουλήσει βυζαντινό καντηλέρι που είχε στην κατοχή της και ήξερε ότι το ποσό που θα αποκόμιζε από την πώλησή του, θα την βοηθούσε αρκετά.

Αυτός δέχθηκε να την βοηθήσει και ξεκίνησαν να έχουν επαφή ώστε να πωληθεί το βυζαντινό καντηλέρι, ενώ ο ανώτερος κληρικός την καλούσε συχνά στο τηλέφωνο και της ζητούσε να τον επισκεφθεί στο γραφείο του.

Όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, την ημέρα που είχε γίνει το περιστατικό που την στιγμάτισε, την κάλεσε στο γραφείο της για μια έκπληξη, ενώ την προηγούμενη ημέρα της είχε πει ότι κατάφερε να πωλήσει το βυζαντινό καντηλέρι και της έδωσε σχετική προκαταβολή.

Η έκπληξη, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν να γιορτάσουν την πώληση και να πιούν ένα ποτό. Όταν η καταγγέλλουσα ήπιε το ποτό της, ξεκίνησε να χάνει τις αισθήσεις της ενώ από εκείνη την στιγμή δεν θυμόταν τίποτα και οι μνήμες της ξεκινούν όταν ξυπνά στον καναπέ του γραφείου του ανώτερου κληρικού και να τον βλέπει από πάνω της να προχωρά σε άσεμνες πράξεις, φορώντας τα ράσα του.

Αμέσως, φέρεται να αντέδρασε και να μάζεψε τα πράγματά της για να φύγει. 



ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X