ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη ζωή μας το coronapass - Για πού είναι απαραίτητο

Οι προϋποθέσεις

Το Coronapass εισέρχεται στην καθημερινότητα μας συνοδεία της επιστροφής στην κανονικότητα. Συγκαταλέγεται στα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Οι προϋποθέσεις coronapass

Αρνητικό test (pcr /rapid) ισχύς εντός 72 ωρών
Εμβολιασμό τουλάχιστον με μια δόση και ολοκλήρωση διαστήματος τουλάχιστον 3 εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό
Να έχει νοσήσει από την ασθένεια τους τελευταίους 6 μήνες.
Πού χρειάζεται

Ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους τελούνται με απαραίτητη προσκόμιση Coronapass.

Στη διεξαγωγή γευμάτων / δείπνων ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς χώρους, καθήμενοι και μέχρι 200 άτομα, από τις 17 Μαΐου 2021, θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση Coronapass.

Απαραίτητο θα είναι και στους χώρους εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπυραρίες, σνακ-μπαρ και μπαρ, καφενεία και χώρoι εστίασης εντός εμπορικών κέντρων, κυλικείων ή/και αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κλπ).

Επιτρέπεται η λειτουργία κλειστών εμπορικών κέντρων, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση Coronapass. Επιτρέπεται επίσης η λειτουργία του υπόλοιπου λιανικού εμπορίου, περιλαμβανομένων υπερκαταστημάτων και πολυκαταστημάτων καθώς και τα μεγάλων καταστημάτων με τήρηση του μέτρου 1 άτομο προς 10 τ.μ. ωφέλιμου χώρου, με την προσκόμιση Coronapass μόνο στα μεγάλα υπερκαταστήματα και πολυκαταστήματα. Θα πρέπει επίσης να προσκομίζεται από όσους γυμνάζονται σε κλειστούς χώρους.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση corona pass για διαμονή σε ξενοδοχεία από 10 Μάϊου 2021 αλλά και στον τελικό Κυπέλλου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση