ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον αδόκητο χαμό του Αλέξανδρου

«Έφυγες πολύ γρήγορα...»

24news team

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου, του μόλις 21 ετών, Αλέξανδρου Αλεξάνδρου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 3 Ιουλίου, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό παλικάρι τους χάθηκε τόσο άδικα. Αρκετοί εξ αυτών επέλεξαν να τον αποχαιρετήσουν, μέσω αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τον πόνο και την οδύνη τους.

 

Σύρθηκε στην άσφαλτο για 100 μέτρα

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου. Μετά την πρώτη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 21χρονου, συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα, που κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ακολούθως, αφού προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, σύρθηκε στην άσφαλτο για 100 μέτρα και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Τραυματισμένος ο άτυχος Αλέξανδρος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε δηλώσεις ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι, «σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής 3 Ιουλίου, έχασε τη ζωή του 21χρονος, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, από τη Λάρνακα. Το θύμα κατά την ώρα της σύγκρουσης φορούσε προστατευτικό κράνος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση