ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα τραγωδία - Νεκρός ο 29χρονος Γιάννης

Έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο. Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού προς τα Πολεμίδια και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στην περιοχή Ύψωνα, στην κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό.

Νεκρός είναι ο 29χρονος ο Γιάννης Κολώνας.

Ο άτυχος μοτοσυκλετιστής κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας με αποτέλεσμα αυτού να κτυπήσει βίαια στα μεταλλικά κιγκλιδώματα. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε, πως ο 29χρονος, δεν έφερε προστατευτικό κράνος και οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για εξετάσεις καθώς και ασθενοφόρο για την μεταφορά του 29χρονου στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών ο Γιάννης άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

Είχε κλείσει ο δρόμος λόγω του τροχαίου 

Δόθηκε στην κυκλοφορία η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού προς τα Πολεμίδια και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στην κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, η οποία είχε κλείσει νωρίς το πρωί της Κυριακής, λόγω τροχαίου δυστυχήματος.

Η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο είχε κλείσει για τη διενέργεια εξετάσεων από μέλη της Αστυνομίας στη σκηνή του δυστυχήματος.

Οι εξετάσεις στη σκηνή έχουν ολοκληρωθεί και το σημείο του δρόμου έχει πλέον δοθεί στην κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X