ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταπλακώθηκε από το όχημά του ο άτυχος Ανδρέας

Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που κατέληξε σε χαράδρα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο, που σημειώθηκε στον δρόμο Μανδριών-Κοιλανίου, όταν αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό, καταπλακώνοντας τον 68χρονο οδηγό του, Ανδρέα Αυγουστή. Με τραύματα στο ΓΝ Λεμεσού μεταφέρθηκε η 69χρονη σύζυγος του, Αυγούστα Αυγουστή, που ήταν συνεπιβάτιδα.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί, όταν ο 68χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του σε δεξιά στροφή του δρόμου, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων.

«Από την πτώση ο 68χρονος, που φαίνεται να μην έφερε ζώνη ασφαλείας, καταπλακώθηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η σύζυγος του τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού για περίθαλψη», συμπλήρωσε.

Για τον απεγκλωβισμό του ζεύγους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι εξετάσεις της Τροχαίας συνεχίζονται.

Ο κ. Μιχαήλ υπογράμμισε για ακόμη μια φορά ότι «η ζώνη σώζει ζωές» και πως θα πρέπει οι οδηγοί να σέβονται και να εφαρμόζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X