ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία Λεμεσού - Νεκρός ο Ανδρέας Ιακώβου

Διασταύρωνε σε διάβαση ο άτυχος ποδηλάτης

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λεμεσό, με θύμα αγνώστων στοιχείων ποδηλάτη, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, στον παραλιακό της Λεμεσού.

Μετά από ώρες, εξακριβώθηκε η ταυτότητα του άτυχου άνδρα από την Αστυνομία. Πρόκειται για τον Ανδρέα Ιακώβου 62 ετών, από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 62χρονο, την ώρα που διασταύρωνε με το ποδήλατο φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών, στο ύψος του δημόσιου κήπου Λεμεσού.

Τις Πρώτες Βοήθειες στον ποδηλάτη έδωσαν ναυαγοσώστες που βρίσκονταν στους γειτονικούς ναυαγοσωστικούς πύργους, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα του.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη και μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X