ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σάρωσαν» εργοτάξια στη Λεμεσό - Τι βρήκαν

Μέχρι και ΜΜαδίτες στις εφόδους

Σε 17 συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης εργοδότησης και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, την οποία διεξήγαγαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου σε συνεργασία με τα Κλιμάκια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, μελών της ΜΜΑΔ, καθώς και επιθεωρητών του Τμήματος Εργασίας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι συγκεκριμένα σε δύο εργοτάξια στην επαρχία Λεμεσού, ελέγχθηκαν συνολικά 350 πρόσωπα διαφόρων εθνικοτήτων και κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψαν 17 συλλήψεις εκ των οποίων οι 13 αφορούσαν παράνομη απασχόληση αλλοδαπών, 3 που αφορούσαν καταρτισμό και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και ένα για παρεμπόδιση στο έργο της Αστυνομίας.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε Αστυνομικούς Σταθμούς της επαρχίας Λεμεσού, καθώς και στο ΤΑΕ Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις.

Επίσης, άλλα έξι πρόσωπα κλήθηκαν από την Αστυνομία, για να κατηγορηθούν γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών.

Τέλος, από τους Επιθεωρητές του Τμήματος Εργασίας εκδόθηκαν ειδοποιήσεις σε 14 εργοδότες που αφορούσαν 55 πρόσωπα για αδήλωτη εργασία, για το συνολικό ποσό των €192.000.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X