ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα αποχαιρετισμού στην Άλκηστη Παυλίδου

«Όχι καλή μου. Γιατί ; Γιατί;»

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος της Κύπρου μετά τον χαμό της κορυφαίας ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου. Η γνωστή ηθοποιός αντιμετώπιζε τα τελευταία δώδεκα χρόνια προβλήματα με την υγεία της εξαιτίας του καρκίνου ωστόσο συνέχισε να εργάζεται και να μας χαρίζει υπέροχες ερμηνείες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Οικογένεια, συνάδελφοι όπως και απλός κόσμος στέλνει από το πρωί μηνύματα αγάπης γράφοντας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Οι κόρες της Χριστίνα και Κύνθια Παυλίδου άφησαν το δικό τους μήνυμα για την μητέρα τους. Η Κύνθια μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook έγραψε για την μητέρα της:

«Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα.... Μ αυτό το χαμόγελο... Χαρούμενη, αισιόδοξη, δοτική, αγαπησιάρα, ψυχαρα.... Ότι κ να γράψω είναι λίγο για σένα ΜΑΝΟΥΛΑ μου... Ψυχή μου εσύ.... Σ ευχαριστώ.... Για όλα.....»

Το αντίο τους στην ηθοποιό είπαν και αγαπημένοι της συνεργάτες μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Ζένιος ο οποίος έγραψε

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άλκηστη για τη συνεργασία μας τόσα χρόνια. Καλό παράδεισο Πέπα μου και θα μου λείψεις πολύ. Πάντα θα σ’ αγαπώ και θα σε θυμάμαι».

 

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X