ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμός: Υποψήφιος βουλευτής ο παράγοντας ομάδας (pics)

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Πυρπόλησαν το όχημα προέδρου ποδοσφαιρικού σωματείου Β' κατηγορίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 05:00 το πρωί της Παρασκευής 5/2, έλαβαν κλήση για φωτιά σε όχημα στην περιοχή Εκάλης.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς και μέλη της Αστυνομικής δύναμης για εξετάσεις. 

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε δεύτερο όχημα της οικογένειας του 50χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα ανήκει στον Πρόεδρο του Άρη Λεμεσού,  Λύσανδρο Λυσάνδρου, ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ερωτηθείς κατά πόσο ο εμπρησμός σχετίζεται με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι αθλητικός παράγοντας του ποδοσφαίρου, ανέφερε πως, «δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο και εξετάζονται διάφορες πτυχές».

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ οι Αρχές θα λάβουν κατάθεση από τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού σωματείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X