ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροβολισμοί σε οικία: Μάρτυρας σε «πολύκροτη» υπόθεση ο επιχειρηματίας

Πυροβολισμοί εναντίον οικίας επιχειρηματία

24news team

Υπόθεση ρίψης πυροβολισμών σε οικία στην Κοκκινοτριμιθιά διερευνά η Αστυνομία, έπειτα από την καταγγελία του ιδιοκτήτη.

Η καταγγελία έκανε λόγο ότι γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/11), άγνωστοι πυροβόλησαν την κύρια είσοδο της οικίας του. Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές στην κύρια είσοδο και στο εσωτερικό της οικίας.

Σημειώνεται ότι οι δράστες, φέρεται να κινήθηκαν με μοτοσυκλέτα στο σημείο, ενώ οι Αρχές αναμένεται να διερευνήσουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής για να φτάσουν στα ίχνη τους.

Πληροφορίες του 24news από καλά ενημερωμένη πηγή, αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που δέχθηκε την επίθεση, είναι διαχειριστής ξενοδοχείου, ενώ στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης καμπαρέ. Σημειώνεται ότι πρόκειται για άνδρα γύρω στα 70 ο οποίος παλαιότερα απασχόλησε τις Αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας είναι μάρτυρας κατηγορίας σε υπόθεση εμπρησμού καφεστιατορίου στα τέλη Ιανουαρίου 2019, που επέφερε το θάνατο γυναίκας από την Ουκρανία. Το κτήριο που στεγαζόταν το καφεστιατόριο, άνηκε στον εν λόγω επιχειρηματία. Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώπιον Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι, προς το παρόν δεν εξακριβώθηκαν τα κίνητρα της επίθεσης που δέχθηκε ο επιχειρηματίας στο σπίτι του, ενώ ούτε οι δράστες έχουν εντοπιστεί. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση