ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιές σε οχήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό

Διερευνώνται τα αίτια

24news team

Κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στη Λευκωσία λήφθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ξέσπασε φωτιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε χώρο στάθμευσης του Δήμου Λατσιών. Αμέσως ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ένα στελεχωμένο Πυροσβεστικό Όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Ττάντη.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και από μέρους της ομάδας πυρόσβεσης, έγινε επιθεώρηση και έλεγχος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Φωτιά σε δίκυκλο όχημα στην Λεμεσό

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης, σε δίκυκλο όχημα στο Δήμο Αγίου Αθανασίου της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και ομάδα πυρόσβεσης με ένα στελεχωμένο Πυροσβεστικό όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, από τη φωτιά και τη θερμότητα, το δίκυκλο όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές και παραλήφθηκε από την Αστυνομία για περαιτέρω εξετάσεις.

Πυρκαγιά σε όχημα έξω από υποστατικό στη Λευκωσία

Γύρω στις 04:13 τα ξημερώματα της Πέμπτης, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο έξω από υποστατικό στην κτηνοτροφική περιοχή Γερίου.

Για τη κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κο Ανδρέα Κεττή, από τη φωτιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Η σκηνή ασφαλίστηκε από την Αστυνομία και θα ακολουθήσει διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με τις Αρχές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X