ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε έξι οχήματα και οικία - Πώς ξεκίνησε (pics)

Διερευνώνται τα αίτια

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε γκαράζ στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 03.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (γκαράζ) στην οδό Καλύμνου στην Λάρνακα (περιοχή Φανερωμένης).

Στο σημείο ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και μη πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.42. Από την πυρκαγιά στα δύο οχήματα αναφλέγηκαν δοχεία φύλαξης πετρελαίου και υδραυλικού λαδιού τα οποία ο ιδιοκτήτης αποθήκευε εντός του χώρου στάθμευσης με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί στην διώροφη οικία του ιδιοκτήτη και να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

 

Επίσης λόγο του κατηφορικού ανάγλυφου της περιοχής, τα πετρελαιοειδή κύλησαν φλεγόμενα στον δρόμο με αποτέλεσμα να αναφλέγουν ακόμα τέσσερα οχήματα (κάποια με εκτεταμένες ζημιές και κάποια ποιο ελαφριές), τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα, τα τρία στην οδό Καλύμνου και το ένα στην οδό Αγίου Γεωργίου Μακρή (παράδρομος). Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X