ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση - θρίλερ του 28χρονου Δημήτρη

Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/4) η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για νεκρό άνδρα σε βράχια στην περιοχή Αμμούδι στον Ακάμα.

Άμεσα μέλη του ΤΑΕ Πάφου, μετέβησαν στο σημείο ενώ έγινε και αυτοψία από ιατροδικαστή.

Το άψυχο σώμα, ανήκει δυστυχώς στον 28χρονο Δημήτρη Αντωνίου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 15 Μαρτίου και από τότε είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από την οικογένεια του άτυχου άνδρα και από εθελοντές ώστε να τον εντοπίσουν.

Θυμίζουμε ότι η σορός βρισκόταν σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες διενεργήθηκε νεκροψία από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε την Τρίτη σε βραχώδη περιοχή στην παραλιακή περιοχή “Αμμούδι” στον Ακάμα. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση λήφθηκαν δείγματα από τη σορό και στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, ενώ στα τεκμήρια δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Μετά την ταυτοποίηση γενετικού υλικού  για την αναγνώριση  της σορού, διεφάνη ότι η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή του Ακάμα ανήκει στον ελλείποντα Δημήτρη Αντωνίου.

Πώς εξαφανίστηκε ο Δημήτρης - Οι πληροφορίες από κόσμο

Στις 15 Απριλίου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας (Δες ΕΔΩ) ο πατέρας του Δημήτρη, ο κύριος Κυριάκος, ο οποίος εξιστόρησε, όλα τα γεγονότα από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού του.

Όπως μας εξήγησε, προτού χαθούν τα ίχνη του Δημήτρη, βρίσκονταν στην Βουλγαρία και όταν επέστρεψαν, λόγω του κορωνοϊού, έπρεπε να μείνουν 14 ημέρες σε αυτοπεριορισμό. Ο Δημήτρης, προτίμησε να πάει στο σπίτι που έχουν σε χωριό της Πάφου, ώστε να μπορεί να γυμνάζεται, αφού ήταν κάτι που του άρεσε πολύ να κάνει, παρά να μείνει κλεισμένος στο σπίτι στην πόλη.

Την ημέρα της εξαφάνισής του, κάμερες από περιοχή στο Λατσί, τον δείχνουν να κάνει τροχάδην προς τα Λουτρά της Αφροδίτης και κατευθυνόταν προς το σημείο όπου του άρεσε να πηγαίνει πάντα. Στις εικόνες που καταγράφηκαν, ο Δημήτρης φοράει το καπελάκι του, κρατάει μπουκάλι με νερό και φαίνεται υγιής. Σημειώνεται ότι σε αυτά τα σημεία, εντοπίστηκαν το όχημα του 28χρονου και τα ρούχα του.

Στην συνέχεια, χάνονται τα ίχνη του.

Ύστερα, πολίτες έδιναν πληροφορίες ισχυριζόμενοι ότι τον είδαν στην Λεμεσό. Τα κλειστά κυκλώματα, στα σημεία όπου αναφέρθηκε ότι πολίτες είδαν τον Δημήτρη, δεν τον εντόπιζαν.

Όσοι υποστήριζαν ότι τον είδαν, τον περιέγραφαν ως φοβισμένο, σαν χαμένο και αξύριστο, ενώ έλεγαν ότι τα ρούχα που φοράει δεν είναι δικά του, αφού ήταν μεγάλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X