ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πτώμα Αθηένου: Καταιγιστικές εξελίξεις - Σύλληψη προσώπου (pics)

Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται να αποδίδεται ο θάνατος γυναίκας

24news team

Φόνο φαίνεται πλέον να εξετάζει η Αστυνομία, όσον αφορά το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο κοντά στη νεκρή ζώνη  μεταξύ Αθηένου και Λουρουτζίνας, το πρωί της Τρίτης (23/3).

Παρά τις αρχικές ενδείξεις για ατύχημα, αφού διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από γεωργικό όχημα, εντούτοις φαίνεται να προκρίνεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας που εξεταζόταν επίσης, αφού υπήρχαν ενδείξεις που άφηναν ανοικτό το εν λόγω ενδεχόμενο.

Μάλιστα, προκύπτει πληροφόρηση ότι οι Αρχές έχουν προχωρήσει και σε σύλληψη προσώπου για την υπόθεση. Πρόκειται για 32χρονο αλλοδαπό εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Ο φόνος της άτυχης γυναίκας, φαίνεται να διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και ο ύποπτος να την μετέφερε εκεί όπου εντοπίστηκε, αργότερα. 

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας παρέμενε ανοικτό λόγω της αρχικής πληροφορίας για θαμμένο πτώμα και του ότι από την κατάσταση την οποία βρίσκεται το άψυχο σώμα του θύματος, φαίνεται να προκύπτει ότι ο θάνατος επήλθε πριν από αρκετές ημέρες.

Το πτώμα θυμίζουμε ότι εντοπίστηκε από γεωργό ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές. Θυμίζουμε ότι το πτώμα, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (23/3).

Θυμίζουμε ότι στο σημείο έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, αλλά και μέλη των Ηνωμένων Εθνών. 

Επίσημη ενημέρωση και από Αστυνομία

Εντοπισμός πτώματος γυναίκας σε ανοικτό χώρο στην Αθηένου, μετά απο αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας.

Για την υπόθεση συνελήφθη 32χρονος εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X