ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσπάθησε να μπαλώσει τα περί ρατσισμού ο αντιδήμαρχος Λεμεσού

Αντικείμενο εκμετάλλευσης χαρακτήρισε την ανάρτησή του, όπου ο ίδιος αυτοαποκαλείται ρατσιστής

Προσπάθησε να τα μπαλώσει ο αντιδήμαρχος Λεμεσού Νίκος Σύκας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του την Δευτέρα, όταν αυτοαποκαλείτο ρατσιστής σημειώνοντας πως «ρατσισμός είναι η εντύπωση που δημιουργείται, ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι».

Η ανάρτησή του, είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και ιδιαίτερα στον ΔΗΣΥ του οποίου αποτελεί στέλεχος. Όπως σημείωνε, «ρατσισμός είναι η εντύπωση που δημιουργείται ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Είμαι ρατσιστής. Όταν κινδυνεύει η πόλη μου, οι συμπολίτες μου, η δημόσια περιουσία και διεθνοποιείται αρνητικά η πόλη μου και το κράτος μου, ναι αυτοπροσδιορίζομαι ως ρατσιστής αφού χάνεται και ο αυτοσεβασμός και η ισότητα από όπου κι αν προέρχεται εσωτερικά και εξωτερικά. Ο ορισμός του καλού οικοδεσπότη είναι ταυτισμένος και με τη συμπεριφορά των καλεσμένων (πχ μου βγάζει άγευστα όλα τα φαγητά μου πριν τα δοκιμάσει και το κρασί μου ξινό). Λεμεσός είναι εσύ».

Η ανάρτηση αυτή, έγινε την ίδια μέρα, με τους βανδαλισμούς στο τζαμί στη Λεμεσό, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντιδράσεις προκάλεσε και εντός του Δημοκρατικού Συναγερμού, με αποτέλεσμα ο κ. Συκας να προχωρά σε επεξηγηματική ανάρτηση, σημειώνοντας πως η προηγούμενη αναφορά του ήταν αντικείμενο εκμετάλλευσης. Το κατά πόσο έπεισε με τις εξηγήσεις του βεβαίως, είναι ένα άλλο ζήτημα.

Πηγή: kathimerini.com.cy  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X