ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Κόκκινη προειδοποίηση - Καμίνι η Κύπρος

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Κόκκινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου για υψηλές θερμοκρασίες. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 3/9 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αναλυτικά ο καιρός 

Το απόγευμα ο καιρός θα κυρίως αίθριος αλλά παροδικά στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα ανατολικά, τα νότια και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σαββατοκύριακο τα οποία είναι αισθητά πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X