ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόλαβαν τα χειρότερα! Βρήκαν 65χρονο να κρατιέται σε σημαδούρα

Έκκληση ναυαγοσωστών

24news team

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, το πρωί της Πέμπτης, γύρω στις 09:00 όταν θαλάσσιο σκάφος εντόπισε άντρα ηλικίας 65 ετών, να κρατιέται πάνω σε σημαδούρα καθώς είχε υποστεί κράμπα και βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από την ακτή για να κολυμπήσει. Σε συνεργασία με τους ναυαγοσώστες βάρκα μετέφερε τον άντρα στην ακτή και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. O άντρας παραλήφθηκε από οικείο του πρόσωπο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Συνεργασία ιδιωτικού σκάφους, με τους ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 15 το πρωί της Πέμπτης 5/8 για την ασφαλή μεταφορά λουόμενου, ο οποίος είχε υποστεί κράμπα σε μεγάλη απόσταση από την ακτή και αδυνατούσε να κολυμπήσει.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9:00 θαλάσσιο σκάφος εντόπισε άντρα, ηλικίας 65 ετών περίπου, να κρατιέται πάνω σε σημαδούρα και τον ανέσυρε στη βάρκα, ενω επικοινώνησε με τους ναυαγοσώστες του παρακείμενου πύργου, σε συνεργασία με τους οποίους μεταφέρθηκε ο άντρας στην ακτή.

Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, παραλήφθηκε από δικό του πρόσωπο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, παρακαλούμε τους λουόμενους να μην κολυμπούν έξω απο σηματοδοτημένες με σημαδούρες περιοχές και να προτιμούν να κολυμπούν παράλληλα της ακτής όσο γίνεται κοντά σε Ναυαγοσωστηκούς πύργους, για τη δική τους ασφάλεια!

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση