ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε έγινε η καταγγελία για τον πολιτικό του ΑΚΕΛ

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

24news team

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, φέρεται να κατέθεσε γραπτώς στους ανακριτές τα όσα βίωσε το 2014 η 32χρονη σήμερα κοπέλα, που κατήγγειλε γνωστό πολιτικό πρόσωπο για σεξουαλική παρενόχληση, αν και η υπόθεση έγινε γνωστή την Δευτέρα (15/2).

Η Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή άνοιξε φάκελο για την υπόθεση και με λήψη καταθέσεων από πρόσωπα που φέρονται να γνώριζαν, αναμένεται να ολοκληρώσει τις έρευνες. Ανάμεσα σε όσους θα κληθούν να καταθέσουν, προφανώς είναι και το καταγγελλόμενο πρόσωπο το οποίο θυμίζουμε ότι προέρχεται από τους κύκλους του ΑΚΕΛ. Αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα. 

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, αναμένεται να σχηματιστεί φάκελος για την υπόθεση ο οποίος θα σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της.

Η καταγγελία

Νεαρή γυναίκα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι σε ηλικία 26 ετών, εν έτη 2014 παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από πολιτικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της καταγγελίας για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2014, η νεαρή συναντήθηκε τότε με το εν λόγω πρόσωπο ώστε να την βοηθήσει να βρει δουλειά. Αρχικά φέρονται να συναντήθηκαν σε εξωτερικό χώρο και αργότερα η συζήτησή τους συνεχίστηκε στον χώρο όπου διαμένει ο πολιτικός μετά από δική του εισήγηση.

Η 32χρονη σήμερα, που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι ενώ βρίσκονταν στο διαμέρισμα, αυτός την φίλησε στα χείλη ενώ υποστήριξε ότι το πολιτικό πρόσωπο τοποθέτησε το χέρι της στα γεννητικά του όργανα.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη, έχει κατονομάσει το πολιτικό πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση