ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πολύ πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή

Ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα και ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πολύ πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και παροδική ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και αργότερα τοπικά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νότια παράλια και ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά τόπους μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές και παροδική ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη, στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια και μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και κυματώδης, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα, ωστόσο θα παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού, στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 7 εκατοστά.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 16°C 6°C 41%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 19°C 5°C 35%
Λεμεσός: 16°C 9°C 46%
Αεροδρόμιο Πάφου: 17°C 11°C 49%
Φρέναρος: 17°C 8°C 47%
Πόλις Χρυσοχούς: 16°C 11°C 64%

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X