ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάος στη Λεμεσό: Επίθεση σε αλλοδαπούς - Ζημιές σε καταστήματα (vid/pics)

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς και δημοσιογράφους

24news team

Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα από την πορεία κατά των μεταναστών που πραγματοποιήθηκε στο Μόλο της Λεμεσού, καθώς οι εικόνες από την περιοχή παραπέμπουν σε κλίμα τρομοκρατίας. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη επτά προσώπων για το αδίκημα της οχλαγωγίας, ενώ έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κουκουλοφόροι που έριχναν κροτίδες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο σημείο με την Αστυνομία να απαντά με χρήση δακρυγόνων. 

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκε από πολίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα όχημα τυλίχθηκες στις φλόγες στην περιοχή του Κάστρου στον χώρο στάθμευσης του Μόλου. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαδηλωτές έκαψαν κάδους απορριμμάτων, όπως μάλιστα έκαναν ζημιές και σε καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή. Επίσης, ζημιές έχουν προκληθεί και σε είσοδο ξενοδοχείου.

Πηγή: Facebook/Φώτο Κόκος

Οι κουκουλοφόροι στο πέρασμα τους προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε καταστήματα αλλοδαπών. Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βανδάλισαν ένα ταχυφαγείο και περίπτερα Βιετναμέζων στην περιοχή του Μόλου.

Πηγή: Facebook/Φώτο Κόκος

Όπως διακρίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, στο σημείο βρίσκεται και το αντιοχλαγογικό όχημα της Αστυνομίας «ΑΙΑΝΤΑΣ», ενώ αξίζει να αναφερθεί πως για την πορεία που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, όπως και για την αυριανή, η Αστυνομία έστησε ειδικό Σχέδιο Δράσης.

Υπενθυμίζεται πως στη Λεμεσό είναι προγραμματισμένη ακόμα μια πορεία, αύριο (02/09) η οποία θα γίνει στον Εναέριο και σύμφωνα με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι «πορεία ενάντια στα φασιστικά πογκρόμ» και τα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στη Χλώρακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση