ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πληρώνουν τους... χορούς στην ταβέρνα - Πάει δικαστήριο η ιδιοκτήτρια

Βίντεο έδειχνε θαμώνες να χορεύουν

24news team

Έπεσαν τα πρώτα εξώδικα σχετικά με το γλέντι που στήθηκε σε ταβέρνα στη Λεμεσό και καταγραφόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ο υπεύθυνος του υποστατικού, ο οποίος ανακρίθηκε και προέβαλε διάφορους ισχυρούς σχετικά με τους θαμώνες που χόρευαν.

Θαμώνας, η οποία φαίνεται στο βίντεο να χορεύει, εντοπίστηκε και καταγγέλθηκε με το πρόστιμο των 300 ευρώ. Επίσης καταγγέλθηκε και μέλος του προσωπικού, ο οποίος δεν έφερε σωστά την μάσκα προστασίας.

Εναντίον της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας και του υπευθύνου του υποστατικού διερευνάται υπόθεση για παράβαση του διατάγματος για τη λοιμοκάθαρση και αδικήματα για τη λειτουργία του κέντρου χωρίς άδεια, πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια και μετάδοση μουσικής μεγαφώνων χωρίς άδεια. Μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν κι άλλα πρόσωπα που παραβίαζαν τα μέτρα.

Θυμίζουμε πως ομάδα ατόμων αγνόησαν τα διατάγματα και τα μέτρα και έστησαν το δικό τους πάρτι σε ταβέρνα στη Λεμεσό.

Το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε θαμώνες να χορεύουν προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από χρήστες των social media.

Σημείωνεται πως οι χώροι εστίασης επαναλειτούργησαν στις 16/3 και είναι το πρώτο Σαββατοκυρίακο που υποδέχονται πελάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X